DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

Taş Duvar Dekorasyonu            

Doğada milyonlarca yıldır var olan, evrenin bize sunduğu en güzel, en dekoratif malzemedir doğal taş. Dolayısıyla bu malzemeyi, büyük özen gösterdiğimiz, içinde yaşadığımız, kişiliğimizi yansıtan evlerimizin dekorasyonunda kullanmamamız mümkün mü? Taş duvar dekorasyonu, bizim için çok özel olan, ailemizin yaşadığı evimizde kullanmanın yaşantımıza katacağı doğallık, başka hiçbir malzemeyle elde edilemez.



Evimizde kullanabileceğimiz taş duvar dekorasyon modelleri ya da taş duvar dekorasyon çeşitleri dendiğinde, aklımıza gelen en yaygın kullanım alanları;  

 -Dekoratif duvar taşı

 -Dekoratif taş duvar paneli

 -Dekoratif taş duvar TV ünitesi

 -Özel işlevli duvar kaplamaları

 -Dekoratif yatak başlığı arkası paneli,  vs. olarak sıralanabilir.

 Taş Duvar Dekorasyon Modelleri

  Doğadaki taşların çeşitliliği, renkliliği, göz önüne alındığında, taş duvar dekorasyonu alanındaki potansiyeli daha iyi anlayabiliriz. Taş duvar dekorasyonu, sonu olmayan tasarımı, kullanılan malzemesi, rengi ile çok farklı çözümleri olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki, firmalar tüm bu çeşitliliğin, sizin evinize en uygun olanını seçmekte zorlanabiliyor. Çok modern isteklere yanıt verebilen, renk, tarz, görüntü bütünlüğünü sağlayabilen muhteşem çözümler sunabilen, birçok taş duvar dekorasyon firması da ülkemizde mevcut.  Taş duvar dekorasyon detayları, üretici firmanın, teknik çözüm yeteneğine kalmış. Oturma odası, salon taş duvar dekorasyon, çeşitlerine olan ilgi firmaların bu yönde kendilerini daha çok geliştirmesine yol açıyor.  Mutfak, taş duvar dekorasyon uygulamaları için oldukça uygun bir alan. Özellikle,  sürekli zaman geçirilen büyük mutfaklarda kullanılan doğal taş görüntüsü, oldukça güzel bir etki yaratıyor.



Sıkıcı bir ofis taş duvar dekorasyon uygulaması ile çok da renkli bir hale getirilebiliyor.
                
   Tüm bunlar yapılırken, seçilen uygulamaların, uygulanan mekânın bütünlüğünü bozmaması ve malzemeler arasında uyumsuzluk olmaması, en çok dikkat edilecek konular arasında. Tüm bu yaklaşımları, görebilecek, mimari tarz, yapı malzemesi çeşitleri gibi konularda bilgili, deneyimli tercihan bir mimarın fikirlerini almak da gerekebilir.

 Ülkemizde bulunan, birçok taş duvar dekorasyon firması tarafından da, taş duvar dekorasyon özellikleri,  kullanıcıya en detaylı şekilde anlatılıyor, en uygun tasarım, bulunarak, siz değerli müşterilere sunuluyor. 

0 yorum :

Yorum Gönder