DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com
15x42cm Onix Mermer Lavabo
Yaşanılan her mekana sıcaklık katan doğal taşlardan imal edilen Tezgah Dolap Üstü Banyo Lavabo Modellerini beğeninize sunuyoruz.
Tezgah üzeri mermer, traverten ve diğer doğal taşlardan üretilen lavabo modelleri banyolarınızda dolap üzerine koyarak kullanabilirsiniz. 

Eğer tezgah üzeri banyo lavaboları seçecek iseniz banyo dolabınızın normalden daha alçak ( doğal taş lavabonuzun yüksekliği kadar ) olması gerekmektedir. Yeni banyo dolabı yaptıracaksanız bu detayı mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.
Yaptıracağınız banyo dolabı sadece duvara monteli ise ve ağır bir lavabo modeli seçtiyseniz mobilyacınıza banyo dolabınızın altına ayak koydurmanız daha sağlıklı olacaktır. 



15x42 cm Tezgah Üstü Mermer Lavabo

Doğal Taş mermer tezgah dolap üstü lavabolarda musluk bataryaları 3 tiptir;

Lavabo üstü batarya
Batarya deliği mermer lavabonun üzerindedir ve batarya (musluk) lavabonun üzerine monte edilir. Kısa musluk batarya modellerini seçebilirsiniz
.


Tezgahtan batarya

Batarya deliği (30mm çap) banyo tezgahınızın üzerine, lavabonuzun tam arkasına ve ya yanına açılır. Bataryanız lavabonuzdan bağımsız olarak çalışır. Batarya seçimi yaparken uzun (kuğu model) bataryaları seçmelisiniz.

Duvara monteli batarya



Tesisat tipiniz hangisine uygunsa o model lavabo seçebilir, banyonuzda sıfırdan tadilat yapıyorsunuz zevkinize göre seçtiğiniz doğal taş mermer lavaboya göre tesisatınızı döşetebilirsiniz. 




15x42 cm Tezgah Üstü Gümüş Traverten Silindir Lavabo


15x42 cm Tezgah Üstü Rustik Patlatma Lavabo


10x45x45cm Kare Traverten Lavabo

Çanak lavabo musluk batarya alırken bataryanızın kullanılabilir olması açısından yüksekliğinin yeterli olmasına ve açma kapama vanalarının kolay bir şekilde ulaşılabilir olmasına dikkat ediniz. Aldığınız bataryanın açma kapama vanaları tezgah üstü lavabonuzun arkasında kalırsa zorluk çekebilirsiniz.



15x42 cm Tezgah Üstü Gümüş Traverten Doğal Taş Lavabo


18x46x70cm Traverten Dikdörtgen Doğal Taş Lavabo


15x42cm Dolap Üstü Doğal Taş Mermer Lavabo


15x42cm Doğal Taş Traverten Lavabo ( Bombeli)
Yuvarlak Çanak tezgah üstü lavabo modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 
15x42cm Banyo Lavabo Scabos Traverten Banyo Lavabosu ( Tezgah Üzeri )

15x42cm Yuvarlak Traverten Doğal Taş Lavabo Tezgah Üstü



18x46x70cm Sarı Traverten Lavabo Doğal Taş
Farklı farklı işlem gören doğal masif taşlardan üretilen lavabo modellerini kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç husus var.

Bunların başında doğal taş mermer lavaboların uzun yıllar görüntüsünü koruması için temizliğini sadece su ve arap sabunu ile yapmanız. Doğal taş lavabolar aside dayanıksızdır ve tuz ruhu, porçöz, kireç çözücü gibi ağır asit içeren kimyasallar ve temizlik malzemeleri lavabonuza zarar verebilir.
Doğal taş lavabolar bakım istemezler ve oldukça dayanıklıdırlar ister iç mekan ister dış mekanda ( bahçe ) rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aradığınız doğal taş, mermer, traverten tezgah ve dolap üzeri banyo lavabo modelleri %70'e varan indirimlerle dogaldekor.com'da bulabilirsiniz ! İmalattan en ucuz doğal taş lavabo modelleri için siteyi

incelemeyi unutmayın. dogaldekor.com olarak keyifli alışverişler dileriz.
🌟 Fabrikadan uygun fiyat.
🚚 Hazır stok. Tüm Türkiye'ye Uygun Fiyata Kargo!
 %100 Orjinal Gerçek Doğal Taş.
® Marka Patentli Ürün.

İletişim :
 0212 875 81 15
Ⓦ 0532 658 69 05 (Şirket GSM / Whatsapp)
 info@dogaldekor.com
❝Beylikdüzü Fabrika Satış Mağazamızda ürünleri görüp Alış-Veriş yapabilirsiniz.
Adres: BOSB Birlik Sanayi sitesi 1.Cad. No:108 Beylikdüzü İstanbul❞

Bir önceki yazımız olan Tv Ünitesi Arkası İçin Dekoratif Doğal Taş Uygulamaları başlıklı makalemizde gerçek doğal taş, traverten ve mermer den üretilmiş patlatma taş duvar kaplamalarını inceleyebilirsiniz

0 yorum :

Yorum Gönder