DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

EN DOĞAL KAPLAMA MALZEMESİ TRAVERTEN

Traverten doğal görünümü ve sağlam yapısı sayesinde yapı kaplama malzemesi olarak sıkça tercih edilen ürünlerin başında gelmekte. Ülkemizde maden olarak bolca bulunan travertenler farklı renk tonlarına sahiptir. Her taşın kendine özgü rengi vardır. Çıkarıldığı yöre, ocağa göre traverten renkleri farklılık gösterir ve her renk traverten taşına isimler verilmiştir.

TRAVERTEN ÇEŞİTLERİ 

Light Traverten: Bej rengine yakın tonlardadır.Renk tonu açıklaştıkça ve homojenleştikce fiyatta doğru oranda artar. Şu anda Türkiye de en açık renk tonları Karaman ve Denizli ocaklarından çıkarılmaktadır.
Medium Traverten:Kahve rengi ve bej renk tonlarındadır.Renkler ne çok açık homojen nede çok koyudur.
Noche Traverten: Koyu kahve rengi tonlarındadır. Noche traverten Kimi zaman kiremit rengi ile kahve renginin orta tonlarında görülebilir. Kimi Firmalar Cappuchino Traverten diyede adlandırabilir.
Gümüş Traverten: İhracatta en çok tercih edilen ürün diyebiliriz. Gümüş Traverten Mermer piyasasında Silver Traverten olarakta bilinir. Rengi gri , füme kimi zaman aralarında sarı ve bej renk tonları bulunan bulutlu renk yapısına sahip traverten türüdür.
Scabas Traverten: Sarı, siyah, kahve renginin içinde yoğun bulunduğu çok haraketli renk görüntüsü olan doğal taştır. Skabas traverten ya da sarı traverten diye bilinir.
Kırmızı Traverten : Pembe ve kırmızı tonlarının hakim olduğu doğal taş türüdür. Kırmızı traverten farklı firmalar tarafından cherry, red , kiremit traverten diye isimlendirilmiştir.

Gelelim şimdi Türkiye'nin en güzel traverten taşlarından farklı yöntemler ve işlemlerle ürettiğimiz Dekoratif Patlatma Traverten Doğal Taş Duvar kaplamalarına;
Yeni Traverten Patlatma Wawe Modelimiz 2.3 x 4.8
Yeni Traverten Patlatma Wawe Modelimiz 2.3 x 4.8cm
Yeni Traverten Patlatma Wawe Modelimiz 2.3 x 4.8
Yeni Traverten Patlatma Wawe Modelimiz 2.3 x 4.8
Traverten patlatma koleksiyonumuza eklediğimiz 2. ürün bombeli traverten patlatma.Müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi ve beğeni gören bombeli traverten patlatma taşını yukarıda anlattığımız bütün traverten çeşitlerinden isteğe göre üretebilmekteyiz. Aşağıda görmüş olduğunuz taş klasik medium denizli traverteninden üretilmiştir. Fiyat ve kalite olarak rakipsiz olduğumuzu hatırlatalım. İncelemeye devam edin:)
BOMBELİ TRAVERTEN PATLATMA
BOMBELİ TRAVERTEN PATLATMA
BOMBELİ PATLATMA
BOMBELİ PATLATMA TAŞLAR
BOMBELİ PATLATMA TAŞ MODELLERİ
BOMBELİ PATLATMA TAŞ FİYATLARI
TRAVERTEN PATLATMA

PATLATMA TRAVERTEN

PATLATMA TRAVERTEN MODELLERİ (PAKETLERİMİZ)

FİLELİ PATLATMA TRAVERTEN


PATLATMA TRAVERTEN KAPLAMA

PATLATMA TRAVERTEN BEJ MİX

PATLATMA TRAVERTEN MODELLERİ

PATLATMA TRAVERTEN DOĞAL TAŞ 

TRAVERTEN PATLAK TAŞLAR

TRAVERTEN DUVAR TAŞLARI

TRAVERTEN DUVAR KAPLAMALARI

0 yorum :

Yorum Gönder