DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

PATLATMA DOĞAL TAŞ

0 yorum
Patlatma Taş
Patlatma taş ustası aracılığı ile kısa zaman zarfında patlatma mermer teknolojisini kullanarak iç mimarın farklı bir form kazanmasını sağlayabilirsiniz. Tüm gelişmeleri yakından takip ederek birinci sınıf kaliteye sahip sonuçların elde edilmesini öngören patlatma taş firması olan firmamız aynı zamanda sahip olduğu üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalar sergilemektedir. Disiplinli gelenek ile müşteriye ekonomik açıdan uygun sonuçlar gösteren patlatma taş uygulaması, doğal taşlar aracılığı ile ön plana çıkmaktadır. Patlatma taşların üzerine uygulanan duvar LED aydınlatma uygulamaları sahip olduğunuz iç ve dış mekânın aydınlanmasını sağlayarak farklı bir formun elde edilmesini sağlamaktadır. Fileli doğal taşlar ile kullanım alanını genişleten patlatma taş uygulaması küçük mumluk ve dekoratif çerçeveler ile desteklenebilir.
5 x 15 MULTİCOLOR PATLATMA TAŞ TV ÜNİTESİ KAPLAMA


Patlatma taş çeşitleri
·    Klasik traverten,
·    Mix traverten,
·    Noche traverten,
·    Bej traverten,
·    Denizli sarı traverten,
·    Siyah mermer ve
·    Sarı kubik traverten olmak üzere çeşitlere ayrılmaktadır.
TV ÜNİTESİ ARKA DUVARI TAŞ KAPLAMA İÇİN TRAVERTEN PATLATMA DOĞAL TAŞ
Patlatma taş desenleri aracılığı ile elde edilen formun farklı bir hal almasını sağlayan bu uygulamada özellikle mermer ve traverten kullanılmaktadır.

Patlatma taş işlemi nerelerde kullanılır?
Patlatma taş uygulaması doğal taş mimarisinde etkin rolü üstlenerek mimarinin farklı bir hal almasını sağlamaktadır.
Patlatma taş ustaları ile işleme alınan bu uygulama sahip olduğu küçük ebatlı kesimi ile file üzerine yapıştırılmış mozaikler aracılığı ile hizmet vermektedir.
Birden fazla desenli alternatifi tüketicisi ile paylaşan ucuz patlatma taş mozaik dekorasyonunda da sıklıkla kullanılmaktadır.
Sahip olduğu rengini uzun yıllarca saklayarak canlı kalmasını öngören kaliteli patlatma taş aynı zamanda el işçiliği ile işleme alındığında dekorasyon uygulamasının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.
TV ÜNİTESİ TAŞ KAPLAMA TRAVERTEN PATLATMA


Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Kaliteli patlatma taş işlemini uygulamaya aldığınız zaman duvar zeminin düzgün olmasına dikkat etmeli ve doğal taşlar ile uygunluk sağlayacak yapıştırıcı malzemesinin seçilmesine dikkat etmelisiniz.
Oldukça özenli bir ustalık gerektiren patlatma taş işlemi için, döşenecek alan önceden hesaplanmalı ve işleme uygunluk sağlayacak kaplama seçilmelidir. Böylelikle doğal taşlar aracılığı ile iletilecek olan fireler azalma göstermiş olacaktır.

Eskitme traverten ve doğal taşlar ile zeminleri kaplayan uygun patlatma taş yöntemi aracılığı ile sizlerde iç mekânınızın kısa zaman zarfı içinde farklı bir hal almasını sağlayabilirsiniz.
DT 1147- TELEVİZYON ÜNİTESİ ARKASI DOĞAL TAŞ KAPLAMA