DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com


Tv Ünitesi Arkası İçin Dekoratif Doğal Taş Uygulamaları

Doğal Dekor olarak dekoratif doğal taş uygulamalarını müşterilerimizle buluşturuyor,  duvar kaplama alanlarınıza farklı ve mistik bir hava kazandırıyoruz. Patlatma doğal taşlar Mermer, traverten ve dekoratif doğal taşlarla hazırlamış olduğumuz dekorasyon ürünlerimizle evinize farklı bir dekorasyon alternatifi hazırlamanızı sağlıyoruz.

İnternet üzerinden satış yapan fabrika satış mağazamızda fileli patlatma doğal taşlar 'a dair ne varsa bulabilirsiniz. Hiçbir yerde göremeyeceğiniz şık ve özel taş dekorasyonlarını sizlerin zevkinize uygun olarak tasarlıyoruz.

En Şık Tv Ünitesi Arkası Dekoratif Taş Tasarımları
Salon ve oturma odalarına farklı bir hava kazandırabilmek için doğal taşlarla hazırladığımız tv ünitesi arkası doğal taş modelleri müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Alçıpanla bölünmüş nişlerin içerisini doğal taşlarla kaplıyor ve evinizin ortamını tamamen değiştiriyoruz. Salonlarınıza ve oturma odalarınıza derinlik kazandırmanın en şık ve kolay yolu dekoratif taşlar kullanmaktan geçer.



Tv Ünitesi Arkası Dekoratif Taş Uygulamalarını Led Aydınlatmalarla Tamamlayın
Alçıpanla bölünen nişlerin içerisine doğal taş uygulamaları gerçekleştirirken göz kamaştırıcı bir hava kazandırabilmek için led aydınlatmalar tercih edebilirsiniz. Gizli led uygulaması yaparak patlatma doğal taşların yapısını ve şıklığını daha fazla ortaya çıkarabilirsiniz. Sadece tv ünitesi arkası şık bir görsel hazırlamakla kalmıyor, mekanınızı aydınlatmak için şık bir dekorasyon alternatifi sunuyoruz.

Duvar Kaplama Hizmetleri
Dekoratif doğal taşlarla hazırlayacağınız en şık tv ünitesi arkası görselleri için Doğal Dekor’u tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlarla %100 doğal taşları sayfamızda bulabilirsiniz. Yüzlerce doğal taş modeli arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. 
Duvar kaplama hizmetlerimizde de doğal taşlar kullanıyor ve alanlarınızda farklılıklar yaratıyoruz.  Birbirinden farklı renkler kullanarak hazırladığımız duvar kaplama hizmetlerimizde modern tasarımlar ortaya koyuyoruz. Klasikleşen modellerden vazgeçemeyen müşterilerimiz için nostaljik doğal taş duvar kaplama hizmetlerimize de devam ediyoruz.


Patlatma Doğal Taşlar Kullanın

Patlatma doğaltaş modelleri hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanılabilmektedir. Tv ünitesi arkası için iyi bir dekorasyon fikri olarak karşımıza çıkan patlatma doğal taşlar farklı modelleriyle evinize veya işyerinize renk katıyor. 
Kolay bir uygulama imkanı sunan patlatma doğal taşlar başarılı bir montaj uygulamasıyla alanlarınıza farklı bir hava ve derinlik kazandırmaktadır.







Bir önceki yazımız olan Mermer Lavabo Modelleri ve Fiyatları  başlıklı makalemizde gerçek doğal taş, traverten ve mermer den üretilmiş tezgah üstü banyo lavabolarını inceleyebilirsiniz.
Mağaza Adres: B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul
İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com

0 yorum :

Yorum Gönder