DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com


Doğal taşlar kullanılarak hem işyerlerinize hem de evlerinize farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. 


Mozaik göbekler mermer, doğal taş ve traverten taşları kullanılarak hazırlanan el emeği dekoratif taşlardır. Mekanlarınızın ambiyansını farklılaştırmak ve hiçbir yerde bulamayacağınız tasarımlar yaratmak için rengarenk ve farklı tarzlarda mozaik göbek seçenekleri sizler için hazırlanmaktadır.

En özel motiflerin yer aldığı dekoratif mozaik yer göbekleri diğer tabirle yer madalyonları arasından kendi dekorasyonunuza uygun modelleri seçebilirsiniz.  

Mozaik yer göbek çeşitlerimize her gün bir yenisini ekliyor ve özel modeller meydana getiriyoruz.

Dekoratif Mozaik Göbeklerle Alanlarınıza Mistik Bir Hava Yaratın
Dekoratif mozaik yer göbeklerin kullanım alanları oldukça geniştir. İsterseniz duvarlarda isterseniz ıslak mekanlarda isterseniz bahçelerde rahatlıkla kullanabilir ve hayalinizin çok ötesinde dekoratif fikirler hazırlayabilirsiniz.
Özel ölçülerle hazırlanabilen mozaik göbek alternatifleri her boyuttaki mekana uyum sağlamaktadır. Doğal taş kullanılarak hazırlanan mozaik göbekler sayesinde evlerinizde modern bir esinti yaratabilirsiniz.

Rengarenk Doğal Taş Uygulamaları
Modayı yakından takip eden kişiler modern ve klasik doğal taş uygulamaları sayesinde evlerinize özel bir hava katmaktadır. 

Ev dekorasyonunuza uyum sağlayan doğal taş uygulamaları sayesinde alanlarınızda özel tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz.

Traverten, doğal taş veya mermer çeşitlerimizin hepsi %100 doğal olup çok cazip fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Tüm doğal taşlar paket şeklinde satılmakta olup yapıştırarak uygulanmaktadır. 

Her mekana rahatlıkla uygulanabilen doğal taş uygulamaları sayesinde klasikleşen dekorasyon fikirlerinden vazgeçebilirsiniz.

Doğal Taş Dokunuşlarıyla Zarif Mekanlara Sahip Olabilirsiniz
Evin şık ve zarif bir görünüme sahip olmasını isteyen kişiler nasıl farklı dokunuşlar katabileceğini düşünmektedir. Özel dokunuşlar için büyük tadilatlara ihtiyacınız yok.
Mermer Mozaik Yer Göbek Dekor
Birkaç basit doğal taş uygulamalarıyla evinize minimalist bir dokunuş kazandırabilirsiniz.
Doğal taş uygulamaları hem abartısız olması hem de doğal bir görünüm kazandırması nedeniyle  mekanlarını dekore etmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. 
Bahçe, banyo, duvar ve iç mekanlarda sık sık kullanılan doğal taş dokunuşlarıyla evlerinize ferah ve rahat bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Sadelik ve doğallığı seven kişiler için her gün yepyeni doğal taş uygulamaları üretiyor ve çeşitliliğimizi arttırıyoruz.


Türkiye'nin Her yerine Kargoluyoruz
Beğendiğiniz dekoratif doğal taş mermer yer göbeklerini adeti farketmeksizin Anlaşmalı Kargo Ya da ambar firmaları vasıtası ile Türkiye'nin her yerine kargoluyoruz.

Büyük ebatlı mozaik yer göbeklerini (90x90cm -120x120cm) gibi, filelerde 4 parçaya bölerek paketliyoruz ve ve adresinize sağlam bir şekilde gönderiyoruz.


Tek yapmanız gereken parçaları yerlerine aşağıdaki fotoğraftaki gibi yerleştirmek.












Bütün Dekoratif Mozaik Yer Göbek Dekor Modelleri ve Fiyatları için Buraya Tıklayınız

🌟 Fabrikadan uygun fiyat.
🚚 Hazır stok. Tüm Türkiye'ye Uygun Fiyata Kargo!
 %100 Orjinal Gerçek Doğal Taş.
® Marka Patentli Ürün.
İletişim :
 0212 875 81 15
Ⓦ 0532 658 69 05 (Şirket GSM / Whatsapp)
 info@dogaldekor.com
❝Beylikdüzü Fabrika Satış Mağazamızda ürünleri görüp Alış-Veriş yapabilirsiniz.
Adres: BOSB Birlik Sanayi sitesi 1.Cad. No:108 Beylikdüzü İstanbul❞
Yer Dekor Göbek Madalyon

Yer Dekor Göbek Madalyon

Yer Dekor Göbek Madalyon

Mermer Mozaik Madalyon

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri

Mermer Mozaik Yer Dekor Göbek Madalyon Modelleri









Bir önceki yazımız olan Tezgah Dolap Üstü Banyo Lavabo Modelleri (%100 Doğal Taş !)  başlıklı makalemizde gerçek doğal taş, traverten ve mermer den üretilmiş lavabo modellerini inceleyebilirsiniz

0 yorum :

Yorum Gönder