DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

DUVAR TAŞLARI

0 yorum

DUVAR TAŞLARI

Duvar taş kaplama firması aracılığı ile işleme alacağınız duvar taşları kaplama örnekleri iç mekânınızın farklı bir form elde etmesini sağlayarak tüm hataların kapatılmasını desteklemektedir. Özellikle modern çatı katı elde etmek isteyen kullanıcılar için biçilmiş bir kaftan olan duvar taşları estetik ve sağlıklı bir yapının elde edilmesini sağlamaktadır. Modern mimarinin vazgeçilmezi olan duvar taşları kaplama çeşitleri aynı zamanda doğal ışığı kullanarak mekânların sıra dışı bir hal almasını desteklemektedir. 
TAŞ DUVAR UYGULAMALARI

Doğal taş duvar çeşitleri: 

Antik tuğla, Osmanlı tuğla, Duvar kaplama, Laminat çatı penceresi, Çatı merdiveni, Duvar taş panelleri, Dekoratif paneller, Bahçe duvar taşları, Dekoratif taş panel, Dış cephe taş kaplama, Duvar dekorasyon, Harman tuğla, Yapay tuğla kaplamaları, İç mekân taş kaplama, Kültür taşı, İç dekorasyon dur.
  Bahçe kenar duvarları ve TV ünite arkaları için harika bir seçim olan duvar taşları dekorasyon iç mekanın marjinal bir formda hazırlanmasını desteklemektedir. Tecrübeli ustalar aracılığı ile doğal taş duvar dekorasyon uygulamasını işleme alan kullanıcılar, mekânın ferah ve aydınlık tasarıma sahip olmasını sağlamaktadır.
TAŞ DUVAR ÖRNEKLERİ

Duvar taş kaplama çeşitleri:

Rustik sarı eskitme doğal taş duvar kaplaması
Desenli traverten mini antik set
Alaca krem patlatma traverten
Gold traverten patlatma duvar karosu
Patlatma traverten miks
Duvar taşları
Castra silver kaplama
Noce kahverengi traverten duvar taşları
Silver gümüş traverten duvar karosu
Traverten mix duvar kaplama
Duvar Taşları

Duvar taş kaplama fiyatları 

Müşterisinin bütçesini düşünerek hareket etmektedir. Doğal taş duvar örnekleri etkin zemin döşeme işlemleri aracılığı ile desteklenerek ferah ve aydınlık ortamın oluşmasını sağlamaktadır. Duvar taş uygulamaları zemin için pahalı bir seçim olarak gözükse de yıllandıkça güzelleşen uygulamalar arasında yer almaktadır. İşleme alınan taşlar hava ile temasa geçtiğinde değişimin ortaya çıktığını göstermektedir. Düzenli bakım sonucunda yüzyıllarca kullanım ustalığı gösteren duvar taş kaplama ürünlerinde kullanılan çeşitler kullanım alanına göre çeşitlilik göstermektedir.
Duvar Taşları Fiyatları

Duvar Taş Kaplama Modelleri


Sizler de mekânınıza uygunluk gösterecek duvar taş kaplama çeşitlerinden birini uygulamaya alarak mekânın farklı kılınmasını destekleyebilirsiniz.
Duvar Taşları Modelleri

0 yorum :

Yorum Gönder