DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

Işıl ışıl parlayan duvarlar için %100 doğal taş patlatma mermer. Son zamanlarda özellikle bayan müşterilerimizin sıklıkla aradığı simli patlatma taş, parlak doğal taş nedir bundan bahsedeceğim.

Doğal taşların içerisindeki parlaklık sonradan işlemle elde edilen bir olay değil patlatma işleminde doğal taşın doğal yüzeyinin ortaya çıkması ile; tamamen doğal taşların kristal yapısından kaynaklı yansımalar ve parlamalardır.

Yani bu parlaklık zaman içerisinde asla deforme olmaz ve kaybolmaz. Patlatma doğal taşların kristal parlaklığı ilk gün ne ise yıllar sonra da aynı kalacaktır.

Yer altından çıkarılan her doğal taş mermer ve traverten kristal yapısına sahiptir fakat her doğal taşın kristal yapısı birbirinden farklıdır. Kimi mermer, traverten cinslerinin kristalleri çok iri iken kimi taşların kristalleri ince yapıdadır. Yani örnekleyecek olursak bir taşın kristalleri sofralık tuz gibi parlarken diğerlerinin kristalleri limon tuzu gibi iridir.
Simli Beyaz Mermer Patlatma Doğal Taş Duvar Kaplama Taşları


Simli Beyaz Mermer Patlatma Doğal Taş

En çok bilinen ve kristalleri büyük olan taş cinsleri, uşak beyaz mermer, kemalpaşa mermer, onix çeşitleri ve gümüş travertendir.
Üretmiş olduğumuz simli parlak patlatma duvar kaplama taşları modelleri ve fiyatları incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraflarını paylaştığımız ürün kodu DT1563 Simli Beyaz Mermer Patlatma Duvar Taşları fiyatını görmek için tıklayın.

Aklınıza takılan tüm sorular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dogaldekor blogumuzdaki traverten patlatma isimli blog yazımızda traverten patlatma taşlar ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz.

Patlatma Doğal Taş Fabrika Satış Mağazası Adres:
B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul
İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com


0 yorum :

Yorum Gönder