DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

Doğal Taş Trendi ! Mutfak, Banyo Duvar Zemin Kaplama 

Klasik Türk taşlarından şüphesiz en çok sevileni Gümüş (Silver) Traverten uyumlu renk tonları ile kendini her mekanda ön plana çıkarmayı çok iyi başarıyor. Türkiye'den çıkartılan bu traverten rengini hemen hemen her dekorasyonda kullanabilirsiniz. Bu yazımızda gümüş travertenden ürettiğimiz 5x10 Gümüş traverten fileli derzli doğal taş  Ürün Kodu : DT1562 Mozaikleri nerelerde kullanabileceğinize bir göz atalım. 


Gümüş Traverten fileli derzli mozaiklerin tercih edildiği alanların başında mutfaktaki tezgah arası geliyor. Sıcak ve doğal görüntüsü yanı sıra yüzeyinde düz olması sebebi ile rahatlıkla silinebilir ve temizliği kolaylıkla yapılabilir. 

Mutfak tezgahı arka duvarı kaplaması olarak kullanabileceğiniz 5x10 Gümüş Traverten Derzli mozaik taşlarını mevcutta bulunan tezgah arası fayanslarınızı sökmeden üzerine uygulama yapabilirsiniz. 


Kullanım alanı tabiki sadece mutfakla sınırlı değil, aynı zamanda banyo duvarlarında kullanıldığı gibi traverten taşların kaymaz oluşu sebebi ile zemininde de yer döşemesi olarak sıkça kullanılmakta.

5x10 Gümüş traverten mozaikleri Bahçe duvar kaplaması, havuz kenarı yer döşemesi, bahçe yürüyüş yolu, mutfak zemin kaplaması, iç mekan ve dış mekan tüm zemin ve yüzeylerde kullanabilirsiniz.



Diğer tüm doğal taş patlatma, lavabo modelleri, bordür, traverten karo için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Doğa'nın Bize Hediyesi! Traverten ( Eskitme Traverten, Zincirkırma Traverten) başlıklı makalemizde mekanlarda doğal taşların kullanımı ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.
Patlatma Doğal Taş Fabrika Satış Mağazası Adres:
B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul
İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com

0 yorum :

Yorum Gönder