DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com


TÜRK HAMAMI VE HAMAM KURNALARI

Yabancı bir vatandaşa Türkiye denilince aklınıza ne geliyor diye sorduğunuz soruya aldığınız cevapların arasında mutlaka Türk hamamı vardır. Osmanlı Mimarisinin hayranlık uyandıran bu yapıtları günümüzde de sevilmekte ve hala hayranlık duyulmakta.


BEYAZ MERMER HAMAM KURNALARI

Beyaz Marmara mermerinden veya afyon mermerinden yapılan Türk hamamlarına duyulan bu hayranlık evlerde kullanılan duşakabin ve küvetlerden sıkılan Türk insanını banyo dekorasyonlarında Osmanlı Mimarisi ile bezenmiş fakat daha modern çizgilerden oluşan banyolarda Türk hamamı ve hamam kurnası kullanımına götürmekte.


TRAVERTEN HAMAM KURNALARI

Son dönemlerde traverten taşının kullanıldığı banyolarda traverten Türk hamamı konsepti bilinen beyaz mermerden yapılmış Türk hamamlarına göre daha sıcak ve daha kullanışlı haldedir. Travertenin doğal görünümü ve kaymaz yapısı iç mimarların ve kullanıcıların oldukça dikkatini çekmekte.% 100 Türk hammadde ve Türkiye'nin en iyi ustalarının elinde hayat bulmuş traverten hamam kurnasından bir örnek.
TRAVERTEN HAMAM KURNASI, DUZ MODEL KLASİK TRAVERTEN HAMAM KURNASI


Türk hamamlarında kullanılan hamam kurnaları beyaz mermerden yapıldığı gibi, bünyemizde Türkiye'nin en iyi mermer ustalarının elinde en güzel doğal taşlardan hamam kurnaları yapmaktayız.


HAMAM KURNALARI MODELLERİ VE FİYATLARI

Traverten hamam kurnaları ve beyaz mermer hamam kurnaları modellerimizi ve fiyatlarını incelemek için, http://dogaldekor.com/proje-urunleri/hamam-kurnasi linkine tıklayarak bakabilir, sipariş verebilirsiniz.
GRİ RENKLİ MERMER HAMAM KURNASI

AFYON BEYAZ MERMER HAMAM KURNASI KÖŞE MODEL

GRİ MERMER HAMAM KURNALARI 

GRİ MERMER HAMAM KURNASI MODELLERİ 

GRİ MERMER HAMAM KURNASI FİYATLARI

AFYON BEYAZ MERMER HAMAM KURNASI DÜZ MODEL

HAMAM KURNASI

HAMAM KURNALARI

TÜRK HAMAMI KURNA MODELLERİ

HAMAM KURNASI FİYATLARI

KAVUN DİLİMLİ UCUZ HAMAM KURNALARI

UCUZ HAMAM KURNALARI

HAMAM KURNALARI 

KAVUN DİLİMİ İŞLEMELİ HAMAM KURNASI

DAMARLI BEYAZ MERMER HAMAM KURNASI

KÖŞE HAMAM KURNASI

GRİ DAMARLI AFYON MERMER HAMAM KURNASI

KÖŞE MODEL HAMAM KURNASI AFYON BEYAZ 


En Çok Aranan Terimler:Mermer kurna , hamam kurnası , hamam kurnaları , bej kurna ,afyon kurna ,hamam ,banyo kurnası ,mermer kurna , osmanlı hamamı , türk hamamı , mermer lavabo , mermerci , kurna imalat , kurna otel , kurna modeli , kurna modelleri , kurna çeşitleri , eski osmanlı hamamı , buhar odası , mermer oturak , kurna oturak , kurna mermer , oturak mermer , mermer iskembe , mermer buhar odası , hamam projesi, hamam proje, afyon mermeri , afyon gri mermer , traverten , bej mermer kurna , modern kurna , banyo kurna , beyaz mermer kurna , beyaz kurna , gri kurna , marmara mermer kurna , marmara mermeri kurna , mermer tas , mermer kova , marmara çizgili kurna , marmara beyazı kurna , marmara beyaz kurna , traverten kurna , traverten kurnalar , özel kurna , özel kurnalar , kurna arkası , mermer kurna çeşiti

0 yorum :

Yorum Gönder