DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com


Mermer Lavabo
MERMER LAVABO SEÇİMİNDE DOĞRU ADRES
Ülkemizde yoğun olarak çıkartılan ve ekonomik değeri bulunan mermer kalsit yapılı taşların metamorfik oluşum içerisinde ısı ve başkalaşım atlında oluşmasıyla elde edilmektedir. Günümüzde estetik açıdan güzel ev ve iş ortamları oluşturmak isteyen herkes tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Evlerimiz de özellikle banyo ve mutfakta mermer taşını kullanarak güzel bir görünüm elde ederiz. Mermer lavabolar da evimizin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır.
EVLERİNİZE GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KATIN
Mermer taşının oluşması için uzun yıllar geçmesi gerekmektedir. Mermer ocaklarında çıkartılan bu taşlar ustaların elinde şekillenerek evlerimize girmektedir. Herkes güzel bir evin hayalini kurarak evlerine gelen misafirlerini etkilemek ister. Özellikle banyo ve mutfak güzelliği bir evin gelinliği gibidir. Banyo ve mutfağı güzel gösteren en önemli parça ise lavabolardır. Özellikle mermer lavabo estetik görüş açısıyla birleşen bir şekilde ustaların elinde yapılmasıyla evlerimizin güzelliğine güzellik katmaktayız.

MERMER LAVABO SEÇİMİNDE NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?
Ev ortamlarında insanların dikkatini çeken alanların başında banyo ve mutfak dizaynı gelmektedir. İnsanların bu alanlara yönelik yaptıkları dekoratif düzenlemeler için dikkat etmeleri gereken en önemli konusu ise mermer lavabo seçiminin doğru yapılmasıdır.Gerçek Mermer lavabo seçiminde ise dikkat edilmesi gereken en önemli faktör mermer lavobo renginin ve modelinin evin geri kalanıyla uyumlu olmasıdır.
Yani banyonuz radüslü hatlara sahipse yuvarlak çanak lavabolar keskin hatlara sahip bir banyonuz varsa kare lavabolar ya da dikdörtgen lavabo modelleri tercih edilmelidir. Doğru modelin seçilmesine etki eden diğer bir etkende mermerin kalitesidir.
Kaliteli bir mermer lavabo içinde mermerin üretildiği atölyede kullanılan işçilik oldukça önemlidir.
Evlerimizin ambiyansını olduğu gibi değiştiren mermer lavaboları alırken doğru adresi bilmemiz gerekmektedir. Doğal Dekor ise 25 yıllık tecrübesiyle ve geniş atölyeleriyle sizlere lavabo seçimlerinizde doğru adresi göstermektedir. Sizler de evinizin ambiyansını değiştirmek ve kaliteli bir seçim yapmak için www.dogaldekor.com adresinde mermer lavabo fiyatları ve modellerini bulabilirsiniz.



Mermer Lavabo Fabrika Satış Mağazası Adres:
B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul
İletişim: 0212 875 81 15 – www.dogaldekor.com – info@dogaldekor.com

0 yorum :

Yorum Gönder