DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com
Dekoratif Patlatma Eskitme Doğal Taş


2019'a ramak kala çıkardığımız yeni model dekoratif patlatma eskitme doğal taş fileli mozaik ürünümüz bu yılın gözdesi olacağa benziyor. 

Eskitme patlatma traverten doğal taş duvar taşı Ürün Kodu : DT1567

30x30cm filelerin üzerine dizilen 2.5cm boyu serbest traverten taşlar patlatma işlemi gördükten sonra daha naturel ve rustik görünüm elde edilmesi için tamburda eskitilmiştir. Eskitme traverten hemen hemen herkes tarafından oldukça beğenilmekte. Kenarları ve köşeleri eskitilerek yuvarlatılan taşlar size daha doğal ortam deneyimlemenize olanak sağlayacak.



Bu üründe de akıllı kalıp sistemi kullanılmışır. Kilit sistemi,
1.2 geçme kalıbı sayesinde dekoratif taşların montajı yapılırken birbirine geçmeleri oldukça kolay ve kusursuzdur. Bu kusursuz kalıp sayesinde taşların ek yerleri asla görünmez. 

Taşların filelemeleri profesyonelce, en iyi tutkal file kullanılarak yapılmıştır. Fileler taş kalıbından asla taşmaz.

Fotoğrafta görmüş olduğunuz iki üründe birbirine ne kadar benzemesede aslında aynıdır. Dekoratif doğal taş patlatma traverten rengi kreme yakındır fakat eskitme işlemi yapıldığı için rengi açık krem'e, kemik rengine ve hatta beyaza dönmüştür. Islandığında taş gerçek rengini size gösterir. Bu görüntünün kalıcı olmasını isterseniz doğal taş tuğla verniği uygulayarak rengini koyulaştırabilirsiniz. 

dogaldekor.com'da satılan ürünlerin paketeri şeffaf shrinkli ve markalıdır. Taşların renklerini ve içeriğini net bir şekilde görebilirsiniz. Aldığınız tüm ürünler dogaldekor.com markası güvencesi altındadır.

250 den fazla Banyo lavabosu, yer döşeme traverten, duvar kaplama Dekoratif doğal taş modelleri ve dekoratif doğal taş fiyatları için web sitemizi inceleyebilir Mağazamıza gelip ürünleri yerinde görerek nakit ve ya kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz.



0 yorum :

Yorum Gönder