DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com
Alçıpan Tv Üniteleri
Elinde fazla imkanı olmayan, yeterli maddi durumu olmayan ya da, olmaz ya, etrafında malzeme satın alabileceği yer olmayan biriyseniz yazımızın bu kısmı biraz daha ilginizi çekebilir. Çünkü bu sefer eldeki imkanları değerlendirme yöntemleri ile bir şeyler yapmayı anlatacağım.
Alçıpan Tv Üniteleri
Yani kısaca şöyle söyleyeyim alçıpan tv üniteleri nasıl yapılıyor onu anlatacağım. Öncelikle odanın boyutları ve renk karması çok önemli. Eğer salonunuz küçük ise fazla kalabalık görüntüden kaçınmak için küçük bir tv ünitesi gerekecektir. Duvarın ortasında küçük bir bölümü kaplayan alçıpan tv ünitesinin diğer bölümleri de kullanım açısından elverişli olmalıdır.
Örneğin kitaplı, yemek takımları gibi malzemeleri saklamak gibi. Ama bu tür bir seçeneğe ihtiyacınız yoksa asimetrik yerleştirilmiş raflarla tarz bir görüntünün tek parçasını elde edebilirsiniz. Bazı salonlarda kullanılan tv üniteleri fark yaratan tasarımları ile göz dolduruyor.
 Bunlardan bir tanesi de alçıpan tv üniteleri doğal taş tan olan duvar boyu bir yapı. Dışa bombeli olarak tasarlanan uzun şeritlerin içleri küçük bölmelerle kitaplık görevini üstlenmiş. Orta kısımda kalan canlı renk tv sehpası göz doldurur cinsten bir zengin görüntüye sahip. Yan tarafına kombinlenen uzun bacaklı abajur ve altında saklanan rahat koltuk insanı kitap okumaya davet eder cinsten bir görüntü sağlıyor.
 Alın kahvenizi de en güzel kitabınıza eşlik etsin. Bu gün tv üniteleri evlerin en önemli parçaları haline geldi. Büyük televizyonlar artık eskisi gibi bir masa ile idare edemiyor maalesef. Bu yüzden ev dekorasyonunda duvar boyası ve koltuk seçerken tv ünitesine de karar vermek gerekiyor.
İşte bu sebepten alçıpan tv üniteleri imdadınıza yetişiyor. Çünkü onları her türlü kılığa sokmak mümkün. Sade tasarımlardan hoşlanan beylerin ve bayanların tercihi olabilecek başka bir modelde hatıra panosu bile oluşturmak mümkün. Resimleri tv etrafına yerleştirmek veya sadece televizyonun tutturulabileceği bir alçıpan tv ünitesi natürel tarzın kraliçelerinin ilk tercihi olabilir.

 Bu tarz daha çok evinde kalabalık eşya ortamından ve küçük objelerden hoşlanmayanların tarzıdır. Bazen televizyon altına iki küçük farklı renkte çekmece de yerleştirilebilir. Bunun yerine, ben gösterişi severim, diyenlerin tercih edebilecekleri görkemli modeller de tercih edilebilir.

Aslında alçıpan tv ünitesi yapmak oldukça basit. Programı seyreden beyler olayı zaten kapmışlardır. Bir iki malzeme, bir yardımcı ile bu işin altından kolaylıkla kalkabilirler diye düşünüyorum. Eğer eviniz karanlık ve güneşi az gören bir evse tavana doğru uzatılan orta kısımlara küçük LED aydınlatmalar ile can verilebilir. Bu modellerin en güzel renkleri senenin trend rengi bebek pembesi ve beyaz ile harika bir duruş sergiliyor. Tavsiye ederim.


0 yorum :

Yorum Gönder