DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

EKOLOJİK DUVAR PANELLERİ

0 yorum

EKOLOJİK DUVAR PANELLERİ

DEKORATİF DUVAR PANELLERİ

Evet başlıktanda anlayabileceğiniz üzere ekolojik duvar panelleri yani doğal duvar taşlarından bahsedeceğiz.
%100 doğanın bir parçası olan dekoratif doğal taş duvar panelleri ham mermer, traverten ve diğer doğal taşlardan hiç bir kimyasal kullanılmadan üretilen ürünlerdir. Son günlerde sıkça rastladığımız
taş duvar görünümlü, taş tozundan imal edilmiş, polyester duvar panelleri gibi terimler duvarlarınızda kullanacağınız ve para ödeyeceğiniz duvar kaplama malzemesinin endüstriyel ürün olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.
Her ne kadar sağlığa zararı yoktur gibi açıklamalarla pazarlamada sevecen hale getirilsede, yaşadığınız iç mekanın duvarlarını kimyasal polyester ile kaplayıp içinde oturmayı ve bu odada sürekli olarak nefes alıp vereceğinizi düşününce kararınızın değişeceğine eminim.

Hava kirliliğinin hat safhada olduğu, özellikle büyük metropol şehirlerde yiyeceklerimizden soluduğumuz havaya kadar doğal imkanlarımız kısıtlanmış iken bilinçlenen toplum sağlını tehdit eden bütün ürünlerden olabildiği kadar kaçıp organik, ekolojik ürünler tüketmeye başlamıştır.

Eğer dekorasyonunuz için duvar kaplama panelleri arıyorken bu yazı ile karşılaştıysanız bir kez daha düşünme şansını yakaladınız demektir.

GERÇEK DOĞAL TAŞ DUVAR KAPLAMALARI SAĞLIKLIDIR 

Siz de doğal olandan asla vazgeçmem diyorsanız doğaltaşcım patlatma doğal taşlar ürünlerini inceleyebilirsiniz. Fiyat bakımından diğer yapay kaplama ürünlerine göre oldukça makul olan dekoratif doğal taş duvar kaplamaları ekolojiktir, sağlıklıdır.
Doğal olanın modası asla geçmez.


''duvarlarınızı kandırmayın''

Sinan ŞENSOY









































0 yorum :

Yorum Gönder