DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

ŞÖMİNE 

Avrupa kültürünün ürettiği ısınma şeklidir.Ev ve villa dekorasyonuna farklılık getiren şömineler kimi zaman ısınma amaçlı kimi zaman sadece görsel amaçlı kullanılmaktadır. 
Günümüz teknolojisi ile gelişen salon şömine modelleri ev dekorasyonuna sıcak hava katmak ve ortamın havasını  değiştirmek için birebir. 
DOĞAL TAŞ VİLLA SALON ŞÖMİNE KAPLAMA MODELLERİ

Kış aylarını bir nevi temsil eden şömineler günümüz teknolojisi ile apartman dairelerinde ve residance tarzı konutlarda teknolojinin gelişmesi ile farklı konseptlerle sıkça karşımıza çıkıyor.
Görsel ambiyans yakalamak isteyenlerin tercihlerinin başında gelen şömine modellerini şöyle sıralayabiliriz . 

1-KLASİK ŞÖMİNE MODELLERİ:Odun ateşi ile ısınmayı sağlayan klasik şömineler tutuşturmayı kendi üfleyerek yapar. Alt tarafta bulunan hava boşluğundan hava alır şöminenin üst tarafında bulunan ısı odasındaki menfezden sıcak havayı dışarıya üfler.

KLASİK ŞÖMİNE MODELLERİ

2-PLAZMA ŞÖMİNE MODELLERİ:Duvara gömülü olan plazma şömine modelleri şüphesizki en modern şömine tarzı.Partlatma doğal taş duvar kaplama ile daha doğal ve Modern çizgilerde dizayn edilmiş ve evin en göz alıcı yerine konumlandırılmış plazma şöminelerde ısınırken ortamın ambiyansının keyfini çıkarabilirsiniz.

PLAZMA SALON İÇİN ŞÖMİNE MODELLERİ

Bu mermer şömine modelinde antalya bej mermer ve siyah star galaxy granit kombine edilmiş.
MERMER ŞOMİNE MODELLERİ
ŞÖMİNE DOĞAL TAŞ KAPLAMA
Onlarca farklı renk ve model seçeneği bulunan doğal taşlar şömine dekorasyonunun vazgeçilmezi. Bütün şömine modellerinde şöminelerin bulunduğu duvarlar veya şöminenin bir kısmı doğal taş ile kaplanabilir.
Yıldız mimarların ve dekorasyon şirketlerinin en çok tercih ettiği patlatma doğal taş şömine kaplama taşlarını en uygun fiyata dogaldekor.com da bulabilirsiniz.  

DEKORUNUZUN RENGİNE UYGUN DOĞAL TAŞ ŞÖMİNE KAPLAMA TAŞLARI 
ŞÖMİNE DOĞAL TAŞ KAPLAMA DOĞAL TAŞ MODELLERİ 


VİLLA ŞÖMİNE DOĞAL TAŞ KAPLAMA

ŞÖMİNE DOĞAL TAŞ KAPLAMA FİYATLARI

MODERN ŞÖMİNE MODELLERİ

KÖŞE ŞÖMİNE MODELLERİ

SALON TAŞ ŞÖMİNE MODELLERİ 1

TAŞ KAPLAMA ŞÖMİNE MODELLERİ 2

ŞÖMİNE TAŞ KAPLAMA

SALON ŞÖMİNE TAŞ DUVAR KAPLAMA MODELLERİ

SİYAH DOĞAL TAŞ KAPLAMA SALON ŞÖMİNE MODELLERİ
Doğal Taş Şömine

İletişim : 0212 875 81 15
Mail to : info@dogaldekor.com

0 yorum :

Yorum Gönder