DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com


Doğal Taş Mozaik Sanatı

Her insanın evi ya da çalışma alanı hiç kuşkusuz ki o kişinin tarzını ve gustosunu yansıtmakta.  Ama siz şahsınıza münhasır,  parmak izi tekliğinde bir mekanınız olsun ve benim karakteristik özelliklerimi yansıtsın diyorsanız eğer o zaman mekanlarınızda farklı dokunuşlar yansıtmanız şart. Doğal taş mozaik sanatı ise bu konuda hem ilham kaynağı, hem de tarif edilemez bir görsel sunuyor.
Doğal Taş Mozaik Sanatı
Doğal Taş Mozaik Sanatı

Mozaik taşlar Anadolu’da ilk Gordion, Irak’ta ise Uruk kentinde karşımıza çıksa da aradan yıllar geçmesine rağmen hala onlara olan hayranlığımız bitmiyor. Evet, belki Ayasofya Cami’ndeki, Medusa başındaki ya da Antep/Nizip’teki Çingene Kızı Zeugma’nın mozaiklerine sahip olamayız. Ama bakın mozaiklerle yaşam alanlarımızda ne kadar etkileyici dokunuşlar yapabiliriz…

Doğal Taş Mozaik Sanatı İle Mekanlarınızda Neler Yapabilirsiniz?

Her şeyden önce duvarları ya da zemini sıradan mermer kaplı bir mutfak ya da banyo her kesin üzerinde kanıksanmış duygular yaratır. Ama diğer yandan duvarları doğal taşlarla kaplı bir mutfak ya da banyo ev halkından konuklara kadar tüm insanları vurucu yönüyle kısa bir tarih yolculuğu dâhi çıkarabilir.
Doğal Taş Mozaik Sanatı

Örneğin bu konuda; mermer, doğal taş, traverten çeşitliliğindeki mozaik duvar kaplamaları ya da bordür mozaikleri, duvar bütünlüğünde harika bir çeşni yaratarak mekanlarınıza estetik görünümler katacaktır. Ayrıca duvarlarda kullandığınız bu bordür renkleriyle doğal taş lavabo gibi ürünlerle de renk kontrastları ve kombinleri yaratabilirsiniz. Durun daha bitmedi!... 


Dekoratif Tablo
Dekoratif  Doğal TaşTablo dogaldekor.com Sitesinde İnceleyebilirsiniz.


Dekoratif Tablo
Duvar Dekorasyonu Taş Mozaik dogaldekor.com Sitesinde İnceleyebilirsiniz.


Dekoratif Tablo
Taş Mozaik Duvar Dekorasyonu -dogaldekor.com Sitesinde İnceleyebilirsiniz.

Dekoratif mozaik modelleri son zamanlarda evlerin, villaların ya da büyük işletmelerin hatta iş yerlerinin girişlerini süsleyen en sofistike görsellerden birine dönüşmüş durumda. Dilerseniz siz de evlerinizde, ofis, işletme gibi tüm yaşam alanlarında dikkat çekici mozaik yer göbekleri nden yararlanabilirsiniz.

Kozmik Enerji Yüklü Doğal Taşlar İçin Biraz Hayal gücü Yeter!

Sanatsal dekoratif doğal taş mozaik tablolar ise sıradan tablolara büyük bir fark atarak gerçek doğal taşların büyülü gücüyle 3 boyutlu görseldeki şaheserlere dönüşüyor. Ayrıca istenen resimlerle, istenen ölçülerde, hem açık, hem de kapalı alanlarda dahi bire bir uygulanabiliyor. Böylelikle de ister salonunuzun duvarında, isterseniz terasınızda, isterseniz de bahçe duvarında dilediğiniz resim tasvirlerine yer verebiliyorsunuz.
Dekoratif Doğal Taş Tablo

Mozaik sanatında renk zenginliği, taşların sayısı ve ebatlarıyla sihir yaratarak mekanlarınıza boyut ve derinlik kazandırabilirsiniz. Ama bunu denemenden göremez ve bilemezsiniz. Ancak uyguladığınızda mekanlarınızın ne kadar değiştiğini fark edebilirsiniz. Bulundukları yerden özenle çıkarılan binlerce yıllık taşlar, doğal ortamların enerjisini evinize getirerek tarihi güzellikleriyle mekanlarınıza aura katıyor. Böylelikle de mekanlar etnik ve otantik bir havaya bürünüyor.
Öte yandan doğal taşların yaşamınıza katacağı kozmik gücü ve olumlu enerjileri de unutmamalısınız. Örneğin mermerin; dengeleyici, duygusal şiddeti frenleyici, enerji akışını organize eden, kalp çakrasını temizleyen, mantığı güçlendiren, ruhu arındıran ve pozitif enerji katan gücünden yararlanabilirsiniz mekanlarınızda.

0 yorum :

Yorum Gönder