DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

Televizyon Ünitesi Patlatma Taş Kaplama 

Tv ünite arkası dekoratif patlatma taş modelleri ile evlerde ve ofislerde  oturma odası, salon gibi vakit geçirdiğiniz alanlara doğal bir soluk katmanın yanı sıra ışık gölge ile mekana derinlik kazandırabilirsiniz. 
Duvar kaplama alternatifleri olarak , kültür taşı, seramik, dekoratif tuğla , duvar kağıdı ve gerçek doğal taşlar arasında en sağlıklı, uzun ömürlü  ve uygun fiyatlı ürünler doğal taş matertyalidir. 
Dekoratif patlatma taşları televizyon tv ünite arkası duvarında kullanabileceğiniz gibi kullanım alanı sadece burayla sınırlı değildir. Yemek masası arkası antre giriş duvarı kaplama gibi alanlarda da kullanımı oldukça yaygındır. 


Patlatma taş modelleri için ;https://www.dogaldekor.com/patlatma-dogal-taslar

Dekoratif Tuğla modelleri için ; https://www.dogaldekor.com/dekoratif-tugla



Dekorasyon renginize uyumlu yüzlerce farklı renk ve desen seçeneği bulunan palatma traverten ve patlatma mermer modellerini www.dogaldekor.com sitesinde inceleyebilirsiniz. 
Şimdi 10 adet farklı Tv ünitesi Modelleri inceleyebilirsiniz. 









DOĞALDEKOR DEKORATİF TAŞ MAĞAZASI 
BOSB Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No: 108 Beylikdüzü İstanbul
0212 875 81 15  |  info@dogaldekor.com 










patlatma taş, doğal taş , tv ünitesi, televizyon ünitesi, tv üniteleri, televizyon üniteleri, taş kaplama, salon dekorasyonu , oturma odası dekorasyonları, salon dekorasyon ornekleri, mermer patlatma, dekoratif taşlar, tuğla, kültür tuğlası, tuğla kaplama , kültür taşı


DOĞALDEKOR DEKORATİF TAŞ MAĞAZASI 
BOSB Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No: 108 Beylikdüzü İstanbul
0212 875 81 15  |  info@dogaldekor.com 

0 yorum :

Yorum Gönder