DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com
Doğal Taş Duvar Dekor  Tablolar
Dekoratif  Doğal Taş Mozaik Tablo
Evinizin duvarlarına asabileceğiniz dekoratif nesneler çok çeşitlidir. Aynalar yerleştirebilirsiniz, çektiğiniz fotoğrafları çerçeveletip asabilirsiniz ya da çeşitli baskı teknikleriyle elde edilmiş tablolarla duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Hepsi ortama renklilik katacak, odanızın havasını değiştirecektir. Bu süslemeyi hiç doğal taşlardan yapılmış bir taş tablo ile yapmayı denediniz mi? Gerçek değişikliğin bu olduğunu iddia ediyoruz. Bütünüyle doğal taşlardan, el işçiliği ile imal edilmiş bu tablolar görenleri gerçekten hayran bırakıyor. Özellikle işyeri, banka veya otel girişlerine çok yakışacağı daha ilk bakışta bellidir. Afyon ağırlıklı olmak üzere yurdumuzdan çıkan mermer, traverten ve diğer süsleme taşlarının kalitesi bugün bütün dünyada aranılır oldu. Bu doğal hazineden elde edilen ürünler içinde olan taş tablolar, estetik boyut da işin içine girince, birer sanat eseri haline gelen süslemelere dönüştüler. Doğal taşların renklendirilmesiyle tamamen el emeği olarak hazırlanan bu tablolar asılacakları mekanlara da seçkinlik getiriyorlar.
Doğal Taş Mozaik Tablo

Doğal taş tablolar doğaldekor.com’un en gözde ürünlerindendir. Sitemiz sadece bir alışveriş platformu değildir, aynı zamanda İstanbul Beylikdüzü merkezli olarak çalışan aktif bir fabrika satış mağazasıdır. İnternet ortamında beğenilerinize sunulan her ürünü mağazamızda da görebilirsiniz. Bu özelliğimiz yarattığımız güvenin ana kaynaklarından birisidir.

Taşlara İşlenmiş Çiçekler
Doğal Taş Tablo
Sitemiz kullanma kolaylığı açısından kategorilere ayrılmıştır. Dekoratif mozaik göbekler olarak göreceğiniz ilk bölüme tıklarsınız alt konu olarak ekranınıza doğal taş tablolar gelecek. TabloDoğal Taş Duvar Dekor 1 kodu ile göreceğiniz tablo klasik bir çiçek buketi görünümündedir. Damarlı mermer üzerine parsel renkler tercih edilerek yapılmıştır. Villanızın giriş holünde ya da elit bir zevk ile döşeyeceğiniz ofisinizde zarafetin örneği olacaktır. Tablolarımız herkesin ilgisini fazlasıyla çekmektedir. Çiçek motifli bu tablomuzun değerinin ise hiç de korkutucu olmadığını göreceksiniz.

Doğal taşların su emme özelliği vardır. Yani tablonuzu su ve fırça ile yıkayabilirsiniz, fakat kireç sökücü, tuz ruhu gibi kimyasallardan uzak tutunuz. Aslında doğal taş eserler yıllarca bakım istemezler.


Bu özel el yapımı tabloda nereye asarsanız asın şıklığın ve sanatın izini görecek, baktıkça taş ustalığı işini hayal edeceksiniz.

Görmüş olduğunuz tablolarda hiçbir boyama yoktur %100 taşların doğal renkleridir.
İsteğe özel doğal taşlardan tablo, fotoğraf, logo çalışması yapılabilir. 
Dekoratif Tablo


Dekor Taş Tablo
Doğal Taş Tablolar Hakkında
İnternet geldi, hayatımızın merkezine yerleşti. En büyük bilgi kaynağımız olduğu gibi en büyük alışveriş mağazası haline de geliyor. Her çeşit ürün bu sanal ve sonsuz platformda bulunabilir. Taş bile satılıyor. Ne çeşit taş diye merak ettiğiniz zamansa doğaldekor.com adresi gündeme geliyor. Esra İnşaat ve Madencilik Şirketi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren bu site Türkiye’nin dekoratif doğal taş, mermer, fayans, banyo lavaboları ve duvar kaplama alanındaki en büyük online satış mecrasıdır. Büyük fabrikaların önlerinde gözünüze çarpan fabrika satış mağazası tabelasının internet dünyasındaki karşılığıdır bu.

Dünyaca Ünlü Çingene Kızı
Doğal dekor sitesinde dekoratif mozaik göbekler isimli bölümde sınıflanan doğal taş tablolar ise şüphesiz ürünlerimiz içinde ayrı bir yer tutmaktadır. Baktığınız zaman siz de anlayacak, taştan tablo kavramının sanata dönüştüğünü göreceksiniz. Enlemesine geniş veya boylamasına uzun olarak tasarlanan bu çalışmalar taş üzerine mozaik döşeme tekniğiyle, tamamen el işçiliği olarak, taşların renklendirilmesi ile üretilmiştir. Ülkemizde mozaik dendi mi akla gelen ve halen Gaziantep Müzesi’nde sergilenen Zeugma antik kenti kaynaklı Çingene Kızı mozaiğinin örnekleri de ürünlerimiz arasındadır. Çiçek buketleri, dua yazısı, Kabe’den görünüş, palmiyeli bir manzara dekoratif mozaik mermer motifler içinde seçenekleriniz arasındadır. Yerleştirildiği ortamı tamamen değiştiren bu tablolar yüzyıllardır süregelen taş ustalığının günümüzdeki örnekleri olarak beğenilerinize sunuluyor. Sürekli olarak farklı motiflerin eklendiği bu koleksiyon özel tasarım çalışmalar veya sanatsal fileli mozaikler olarak da adlandırılabilir. Tablo doğal taş duvar dekor koduyla, numarasını da belirterek istediğinizi alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Ağır bir tabloyu böyle basitçe satın almak ise internetin yarattığı bir alışveriş kolaylığı olarak kabul ediliyor.
Nerede Kullanabilirsiniz?

Doğal taştan yapılmış sanat ürünleri olan tablolar öncelikle büyük işyeri girişleri, örneğin AVM girişleri için çok uygundur. Özel işyeri ve ofis süslemeleri için de hemen akla gelebilir. Sadece fabrika veya kalabalık işyerlerini düşünmeyin, özel villa girişleri, rezidans resepsiyon girişi gibi ortamlara da çok yakışacaktır. Banka şubelerinin özel süslemesi olarak da düşünülebilir. Taş süslemeciliğinin modern biçimi dekoratif mozaik tablolarımız sitemizin en dikkat çeken bölümüdür.  
Dekor Taş Tablo Detay

Doğal Taş Dekoratif Tablo

Doğal Taş

Doğal Taş Tablolar

Dekoratif Mozaik Tablo

Çingene Kızı Mermer Mozaik Tablo

Mozaik Tablo

Güzel Kız Yüzü Doğal Taş Tablo
Bir önceki yazımız olan  Yeni Trend ! Mutfak Tezgah Arası Doğal Taş Mozaikler  başlıklı makalemizde taş mozaik modellerini inceleyebilirsiniz.


Mağaza Adres: B.O.S.B Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 / Beylikdüzü / İstanbul
İletişim: 0212 875 81 15 - www.dogaldekor.com - info@dogaldekor.com

0 yorum :

Yorum Gönder