DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

TAŞ DUVAR KAPLAMALAR

0 yorum

Taş Duvar Kaplamalar

Dünyanın en eski yapı malzemesi olan Taş, tüm estetiği ve tarihi dokusu ile mekanlarınıza değer katmaktadır. Her yörenin tarihi dokusunu yansıtan Taş Kaplama Modelleri gerçek doğal taşlardan yapılmaktadır. Türkiye'nin "Güvenilir, Fabrika Satış Mağazası" olarak sizlere yenilikler yaratmaya başta olmak üzere hazırız.

Tas Duvar Kaplamalar
Doğal Taşlar hafifliği ve uygulama kolaylığı Dekoratif Taş Kaplama modellerimizi ön plana çıkartmaktadır. Taş Kaplamalar ile aynı yüzey dokusuna sahip geniş ve dişli derz dolgular taş yüzeylerinde ayrı bir görsel şölen sunmaktadır. İç mekanlarınızın tüm alanlarında; TV Ünitesi Arkası Taş Kaplama, Şömine Bacası Taş Kaplama, Bahçe Duvarı Taş Kaplama, uygulamalarınızda tüm Taş Modellerimizi kullanabilirsiniz. İç Mekan Taş Kaplama uygulamaları, tüm İç Mimar ve Tasarımcıların gözdesi olmuştur.


Tas Duvar Kaplamalar
Taş Kaplama Modelleri için, firmamıza ait Beylikdüzün de bulunan showroom ziyaretiniz de tüm Dekorasyon Taşları nı uygulanmış halleriyle görebilirsiniz.




0 yorum :

Yorum Gönder