DOĞAL DEKOR FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Showroom & Satış : Barış Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi 1. Cadde No:108 Beylikdüzü İSTANBUL T: 0212 875 81 15 C: 0532 658 69 05
Fabrika : Ankara Karayolu 12. Km AFYON
Ocak: Korkuteli ANTALYA web: www.dogaldekor.com

http://dogaldekor.com/

0 yorum

www.dogaldekor.com

 en iyisi , en ucuzu !
Mermer bugüne kadar banyo ve mutfağı baştan aşağıya döşemek için kullanılmaktadır. Fakat insanlar zamanla bu mermer görünümden sıkılmakta ve kurtulmak istemektedir. Özellikle tasarım olarak muazzam bir estetiğe sahip lavabolar için traverten kullanımı görünümü bir kat daha güzelleştirmektedir. Banyo için eskitme traverten kırma ve cilalama işlemleri ile gerçekleştirilmektedir.
Duvar kaplama için yüzlerce duvar kâğıdı arasından birini tercih edebilirsiniz. İlk zamanlar da salon ve yatak odaları için tercih edilen duvar kâğıtları şimdiler de mutfak hatta banyo için de kullanılmaktadır. Çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinden oluşan bir duvar kâğıdı ile iç mekân duvar kaplama işini kolaylıkla halledebilirsiniz.
Duvar kâğıdı yerine evinizin her yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir alternatif de dekorasyon taşlarıdır. İç mekân için sizi başka bir dünyaya taşıyan bu taşlar aynı zaman da yağmur yağdığında kabaran duvarlarınızı rutubetten de koruyarak sizi büyük bir zahmetten kurtarmaktadır. Dekorasyon taşları mobilyalara uygun renkler de seçildiğinde birbirini tamamlayan bir yapboz gibi görünmektedir.










Dekoratif Doğal Taş Örnekleri

0 yorum :

Yorum Gönder